blog
logotype
deco

Ovde se nalazite: Početna Projekat DILS

img1
img2
img3
img4

File Name Size # of Hits Action
DILS 79.26 KB 804 Download

dils-231048

http://www.dils.gov.rs/

Projekat DILS - O.Š."Dušan Dugalić"


U okviru projekta DILS - poseta škole iz Bačke Palanke ,OŠ.„Heroj Pinki'' 0.00 KB 578 Download

U okviru projekta DILS,posetila nas je OŠ."Heroj Pinki" iz Bačke Palanke.Predavanja iz oblasti autizma kao i rada u senzornoj sobi,kolegama su prezentovala dip.defektolog-oligofrenolog Branislava Živanović i Vojislav Todorović.

P2280526kvr

U okviru projekta DILS - poseta škola iz Čačka i Bora 0.00 KB 555 Download

U okviru projekta DILS - poseta škole iz Čačka:škola za osnovno i sredenje obrazovanje za učenike sa ometenošću u mentalnom razvoju"Prvi novembar" i škole za osnovno i srednje obrazovanje "Vidovdan"' iz Bora,koja se bavi vaspitanjem, i obrazovanjem dece sa lakom i umerenom mentalnom retardacijom, kao i dece sa višestrukom ometenošću.

P3060536skolee

više o ovoj poseti na stranicama bloga škole osdusandugalic.blogspot.com


U okviru projekta DILS - poseta škole iz Šapca ,OŠ.„Sveti Sava'' 0.00 KB 638 Download

U okviru projekta DILS, poseta škole iz Šapca,OŠ"Sveti Sava"škole za decu sa posebnim potrebama.Predavanja iz oblasti autizma i rada u senzornoj sobi,kolegama su održali:dip.defektolog-oligofrenolog Ljiljana Mitić,dip.defektolog-oligofrenolog Branislava Živanović i dip.defektolog Vojislav Todorović.

Mar 13_2012_1331638966701

više o poseti OŠ"Sveti Sava" našoj školi na stranicama bloga poseta škole "Sveti Sava" iz Šapca

U okviru projekta DILS - poseta škole iz Sombora i Pirota 0.00 KB 562 Download

U okviru projekta DILS, a na prvi dan proleća :),poseta škole iz Sombora "Vuk Karadžić", škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom:"Našu ustanovu čine osnovna i srednja škola za učenike sa teškoćama u razvoju, Dom učenika, Dnevni centar za decu i omladinu sa teškoćama u razvoju i višestrukim smetnjama, decu i omladinu sa autističnim spektrom, radionice za specijalnu edukaciju, rehabilitaciju i radno angažovanje omladine i odraslih sa teškoćama , višestrukim smetnjama i invaliditetom. "
Škola iz Pirota - škola za osnovno i srednje obrazovanje "Mladost"- učenici sa smetnjama u razvoju,osposobljavanje za rad.
Predavanja iz oblasti autizma,senzorne sobe,rane intervencije,vannastavnih aktivnosti i primene novih asistivnih tehnologija u nastavi,kolegama su priredili:dip.defektolog - oligofrenolog Branislava Živanović,dip.defektolog-olgofrenolog Ljiljana Mitić,dip.defektolog Vojislav Todorović,dip.psiholog Vesna Šutić,dip.defektolog-oligofrenolog Đorđe Živanović i dip.defektolog-oligofrenolog Milena Pejčinović.

P3200564sv

više o ovoj poseti na blogu škole - u okviru projekta DILS - poseta škole iz Sombora i Pirota klik na link

 

U okviru projekta DILS - poseta škole iz Kragujevca 0.00 KB 562 Download

ŠKOLA SA DOMOM ZA UČENIKE OŠTEĆENOG SLUHA - KRAGUJEVAC , ŠKOLA ZA OSNOVNO I PROFESIONALNO OBRAZOVANJE GLUVE DECE I OMLADINE SA INTERNATOM nam je bila u poseti u okviru DILS projekta.Predavanja iz oblasti autizma,senzorne sobe i asistivnih tehnolgija,kolegama su prezentovali dip.defektolog - oligofrenolog Branislava Živanović,dip.defektolog - oligofrenolog Milena Pejčinović i dip.defektolog - somatoped Vojislav Todorović.

P3270601skolakg

više na blogu škole U okviru DILS projekta poseta škole iz Kragujevca


U okviru projekta DILS - poseta škole iz Kraljeva 0.00 KB 555 Download

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Ivo Lola Ribar iz Kraljeva, nam je bila u poseti u okviru DILS projekta.Predavanja iz oblasti autizma kolegama je održala dip.defektolog-oligofrenolog Branislava Živanović.

IMAG0026kra

više na blogu škole U okviru projekta DILS - poseta škole iz Kraljeva klik na link

U okviru DILS projekta.... 0.00 KB 558 Download

....seminar održala dip.defektolog-oligofrenolog Rada Rakočević na temu "Od funkcionalnog učenja do asistivne tehnologije"

skola 132a

više na blogu škole U okviru DILS projekta.... klik na link

U okviru projekta DILS,seminar iz oblasti asistivne tehnologije 0.00 KB 560 Download

Posetili smo Novi Sad i školu za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" (klik na link).Seminar iz oblasti  Asistivne tehnologije - primena u školi (klik na link) održale su Mirjana Lazor i Nevena Ivković.

P9140910mps

više o ovoj poseti (klik na link) Vesti OŠ"Dušan Dugalić" i na blogu OŠ"Dušan Dugalić" (klik na link)

Okrugli sto na projektu DILS 0.00 KB 546 Download

Okruglom stolu,povodom projekta DILS, u prostorijama OŠ „ Dušan Dugalić“ u Beogradu, organizovanom 10.10.2012. god. sa početkom u 12.00 časova, prisustvovalo je 30 učesnika.

Dr Verica Dikanović iz DZ“Vračar“ G-đa Milena Šćepanović, predsednica Udruženja MNRO Vračar Zamenica predsednice Saveta roditelja škole, g-đa Dijana Grbović,G-đa Pravilović, savetnica iz Školske uprave Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja g-đa Jasmina Nikolić rukovodilac Doma za decu bez roditeljskog staranja „Dragutin Filipović – Jusa“ g-đa Gordana Čalija,defektolog iz razvojne grupe „Lunja“ g-đa Ljubica Rebrača ,defektolog iz OŠ „Miodrag Matić“ g-din Meho Šutković .

Učesnike je uvodnom rečju, pozdravila direktorka škole g-đa Dragica Nedljković. Takođe direktorka se zahvalila svim partnerima na projektu, roditeljima i kolegima iz škole. Pročitala je mejl g-đe Sanje Miloradović, iz DILS-a, koja zbog poslovnih obaveze nije mogla prisustvovati okruglom stolu.
Nakon toga Vojislav Todorović, član školskog DILS tima, je preko power point prezentacije predstavio ciljeve, aktivnosti i rezultate do sada realizovanog projekta.

„ Rana intervencija kroz učenje je osnov za razvoj deteta“ klik na link i pogledaj power point prezentaciju 


DSCN0426o

DSCN0418o

više na blogu škole "Okrugli sto na projektu DILS" klik na link

 


Godišnji plan rada 2013/14 430.56 KB 660 Download

Godišnji plan rada škole 2013/2014


< Back to previous page

FileCabinet By Ardel John Biscaro